Kinderspelen

  • Vrijdag 20 augustus: 13:30 – 17:00u
  • Zaterdag 21 augustus: 13:30 – 17:00u

Twee dagen vertier voor de kids bij Het Hofshuus. Kom gerust langs tijdens de Kinderspelen op de vrijdag en zaterdag van de Kermis! 

Dit jaar hebben we onze ‘kinderkaart’ vernieuwd! Deze kinderkaart is voor leden online te koop voor 3 euro en kan op de vrijdag worden gebruikt om lekkernijen te verzilveren. Hiervoor kunnen de kinderen bijvoorbeeld een lekkere kindercocktail halen, een mini pizza bakken en een lekker ijsje in ontvangst nemen.  De kinderkaart is alleen op vrijdag te gebruiken!

(Groot)ouders zijn ook van harte uitgenodigd om mee te gaan naar het Hofshuus, zij hebben hiervoor géén ticket nodig. Hiervoor wordt een mooi terras op Het Hofshuus ingericht, alleen toegankelijk voor familie en (groot)ouders van de kinderen! Als de kids aan het spelen zijn kan er lekker genoten worden van een drankje. 

COVID 19

Vanwege het coronavirus geldt een maximum aantal bezoekers op het terrein van Het Hofshuus. Indien u een kinderkaart heeft aangeschaft kan het in het uiterste geval voorkomen dat het terrein tijdelijk vol is en u op een later moment terug moet keren. In verband met een maximum aantal bezoekers op het terrein zullen de  aanwezigen bij de in- en uitgang geteld worden. Vol = vol. Daarnaast geldt voor bezoekende (groot)ouders een registratieplicht van aanwezigheid. 

Bestel hier je tickets

alleen benodigd voor de kinderen (groot)ouders kunnen vrij naar binnen