Voorverkoop wordt pré-party! 

De voorverkoop zal dit jaar anders uitgevoerd worden dan in het verleden. De insteek van de avond wordt namelijk een pré-party! Alvast een kleine warming-up van de Volksfeesten die komen gaan. Het is ook mogelijk om hier alvast munten te kopen, zodat u donderdag niet in de lange rij hoeft te staan. De kaartverkoop is met ingang van 2022 volledig digitaal en is geopend vanaf het moment dat je het boekje thuis hebt. Zie hiervoor www.aov-tickets.nl.

Tijdens de pré-party hebben we musicale ondersteuning van Trio Roept U Maar! en DJ Like Thys.

Voor iedereen, die moeite heeft met het online kopen van tickets, zal er op vrijdag- en maandagavond (12 en 15 augustus) tijdens de pré-party een AOVhelpdesk zijn waarbij we u kunnen assisteren met het online kopen van kaarten. De AOV-helpdesk is van 20.00 tot 21.00 uur geopend in het tentencomplex.

Let op!
De AOV-helpdesk is alleen bestemd voor mensen die bijvoorbeeld niet computervaardig zijn. Het is niet mogelijk hier contant te betalen, dit geschiedt via iDeal.

Bestellen

Tickets koopt u op www.aov-tickets.nl*. Daar selecteert u of u enkel of duo lid bent en logt vervolgens in met uw persoonlijke inlogcode. U selecteert de gewenste kaarten en rekent deze online af. Vervolgens ontvangt u per mail de kaarten in PDF en deze dient u uit te printen voor het evenement.

Tickets bestellen
*In tegenstelling tot de informatie in het boekje, zijn de tickets voor de Teenparty dit jaar niet beschikbaar.

Online passe-partout

Wanneer u online een passe-partout bestelt krijgt u hiervoor één kaart toegestuurd via de mail. Deze kaart is zowel voor de vrijdag- als zaterdagavond uw toegangsbewijs. Voor het gemak; print deze dubbel uit zodat u zowel een kaart voor de vrijdag- als zaterdagavond in bezit heeft.

Meer kaarten nodig?
Wilt u buiten uw lidmaatschap om extra kaarten bestellen, dan kunt u altijd online extra kaarten kopen voor de prijs van niet-leden.

Toegang

Overdag is het tentencomplex toegankelijk voor alle leeftijden. Toegang tot het tentencomplex is vanaf 16 jaar voor de donderdagavond, vrijdagavond en de zaterdagavond. Let op: alcoholische dranken worden enkel verstrekt aan personen van 18 jaar en ouder.

Onze huisregels vindt u op www.varsseveldsevolksfeesten.nl/huisregels.

Vragen

Voor vragen aangaande de online voorverkoop kunt u de “Veelgestelde vragen” lezen op www.aov-tickets.nl of kunt u uw vraag richten aan info@aov-varsseveld.nl of info@aov-tickets.nl

Consumptiemunten

Tijdens de pré-party kunnen munten worden gekocht. De prijs van deze munten zal tijdens de Volksfeesten bekend gemaakt worden. Deze zijn alleen voor de Volksfeesten van 2022 geldig. De overgebleven munten kunnen aan de kassa van het tentencomplex weer ingeleverd worden. U krijgt dan uw geld terug. Daarnaast is er nog tot uiterlijk 3 september 2022 de gelegenheid bij De Radstake de overgebleven munten in te leveren.

Ledenadministratie

Bij verhuizing of veranderde gezinssamenstelling kunt u de wijzigingen doorgeven via onze website of mailen naar leden@aov-varsseveld.nl. Wijzigingen die doorgegeven worden nadat de automatische incasso heeft plaatsgevonden, worden het volgende jaar meegenomen.

Nieuw lid? Lid worden kan via onze website.

Contributie

De contributie voor 2022 bedraagt voor een enkel lid € 8,50 en voor een duo lid € 17,00. Voor leden woonachtig buiten ons bezorgingsgebied (Varsseveld,Sinderen, Heelweg en Westendorp) bedraagt de contributie voor een enkel lid € 12,00 en voor een duo lid € 20,50. Hiervoor krijgt u het boekje en de ledenkaart thuisgestuurd. Bij het beëindigen van het lidmaatschap wordt de automatische incasso direct stopgezet.

Ledenkaart

Op de voorkant van uw ledenkaart staat een unieke en persoonlijke inlogcode welke benodigd is om uw entreekaarten online via www.aov-tickets.nl te bestellen. De achterkant van uw ledenkaart is voor de donderdagavond en de zondag uw entreebewijs. De kaarten achterop uw ledenkaart geven recht op twee entreebewijzen per duo lidmaatschap of één per enkel lidmaatschap. Is uw gezin groter, dan adviseren wij u om nog een enkel- of duo lidmaatschap erbij te nemen. Zondag geldt een vrije entree t/m 15 jaar.