Voorverkoop

Voorverkoopavonden tentencomplex

De voorverkoop van kaarten en munten vindt ook dit jaar plaats in het tentencomplex aan het Grutterinkpad op vrijdag 7 augustus en maandag 10 augustus. De tent is van 19.00 tot 21.00 uur geopend. Neem hierbij de ledenkaart 2020 mee.

LET OP: zonder ledenkaart kunnen geen kaarten worden uitgegeven voor de ledenprijs!

Online voorverkoop

Bent u niet in de gelegenheid om de voorverkoopavonden te bezoeken? Het is ook mogelijk om uw kaarten te kopen in de online voorverkoop via www.aov-tickets.nl. Uw unieke en persoonlijke inlogcode vindt u op uw ledenkaart. Online kaarten kopen is mogelijk vanaf 1 juli 2019 tot een dag voor aanvang van het desbetreffende evenement.

Online passe-partout

Wanneer u online een passe-partout bestelt krijgt u hiervoor één kaart toegestuurd via de mail. Deze kaart is zowel voor de vrijdag- als zaterdagavond uw toegangsbewijs. Voor het gemak; print deze dubbel uit zodat u zowel een kaart voor de vrijdag- als zaterdagavond in bezit heeft.

Tickets bestellen

Meer kaarten nodig?

Heeft u meer kaarten nodig dan u voor de ledenprijs kunt kopen? Dan kunt u ook altijd online extra kaarten kopen voor de niet-leden prijs. Niet-leden kunnen ook entreekaarten tijdens de voorverkoopavonden, online voorverkoop of aan de kassa van het tentencomplex kopen. Tijdens de voorverkoopavonden is er natuurlijk ook de gelegenheid om lid te worden. Om organisatorische redenen worden er aan de kassa alleen kaarten verkocht voor de niet-leden prijs.

Toegang

Toegang tot het tentencomplex vanaf 16 jaar (donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagavond). Overdag is het tentencomplex toegankelijk voor alle leeftijden.Let op: alcoholische dranken worden enkel verstrekt aan personen van 18 jaar en ouder. Onze huisregels vindt u op www.varsseveldsevolksfeesten.nl/huisregels.

Consumptiemunten

Tijdens de voorverkoopavond kunnen munten worden gekocht. Deze zijn alleen voor de volksfeesten van 2020 geldig. De overgebleven munten kunnen aan de kassa van het tentencomplex weer ingeleverd worden. U krijgt dan uw geld terug. Daarnaast is er nog tot uiterlijk 31 augustus 2019 de gelegenheid bij De Radstake de overgebleven munten in te leveren.

Ledenadministratie

Bij verhuizing of veranderde gezinssamenstelling kunt u de wijzigingen online doorgeven doorgeven of mailen naar leden@aov-varsseveld.nl. Wijzigingen die doorgegeven worden nadat de automatische incasso heeft plaatsgevonden, worden het volgende jaar meegenomen. Wijzigingen kunnen natuurlijk ook doorgegeven worden op de voorverkoopavonden.

Tijdens de voorverkoopavonden kunt u lid worden. Ook kunt u online lid worden.

Een verhuizing of veranderde gezinssamenstelling kunt u online doorgeven  of mailen naar leden@aov-varsseveld.nl. Wijzigingen die doorgegeven worden nadat de automatische incasso heeft plaatsgevonden, worden het volgende jaar meegenomen. Wijzigingen kunnen natuurlijk ook doorgegeven worden op de voorverkoopavonden. Tijdens de voorverkoopavonden kunt u lid worden. Ook kunt u online lid worden.

Voorwaarden voor het lidmaatschap

  • Vanaf 16 jaar is het mogelijk om lid te worden. Zorg ervoor dat u zich op de voorverkoopavond, indien nodig, kunt legitimeren.
  • Nieuwe leden betalen eenmalig € 2,50 inschrijfgeld.
  • Portokosten voor leden woonachtig buiten het bezorgingsgebied zijn € 3,50. Hiervoor krijgt u het boekje en de ledenkaart thuisgestuurd
  • Als u lid wordt, geeft u de AOV toestemming één keer per jaar het lidmaatschapsgeld van uw bankrekening te incasseren. De automatische incasso vindt plaats in de maand april.
  • Lid worden tijdens de voorverkoopavonden is alleen mogelijk tegen eenmalige contante betaling van het lidmaatschapsgeld en het inschrijfgeld. Het volgende jaar zal dan de automatische incasso plaatsvinden.
  • Lid worden via de website is mogelijk tegen eenmalig overmaken van het lidmaatschapsgeld. U krijgt dan uw ledenkaart thuisbezorgd. Het is ook mogelijk om op de voorverkoopavonden uw kaart tegen eenmalige contante betaling op te halen. Afspraken hierover volgen via de mail na aanmelding.
  • Worden ledenkaarten niet opgehaald tijdens de voorverkoopavonden dan worden de gegevens verwijderd uit ons ledenbestand.