Voorverkoop

Nieuw dit jaar! Bestel je al je (leden)tickets voor de Varsseveldse Volksfeesten online!

Tickets bestellen

 

De voorverkoop van kaarten en munten vindt ook dit jaar plaats in het tentencomplex aan de Van Pallandtstraat op vrijdag 11 augustus en maandag 14 augustus. De tent is van 19.00 uur tot 21.00 uur geopend. Neem hierbij de ledenkaart 2017 mee.

Entreebewijzen tentencomplex

Per duo lidmaatschap kunt u twee entreebewijzen kopen per avond, voor een enkel lidmaatschap één entreebewijs per avond.

De achterkant van uw ledenkaart is voor de donderdagavond en de zondag uw entreebewijs. De kaarten achterop op twee entreebewijzen per duo lidmaatschap of één per enkellid. Is uw gezin groter, enkel- of duo lidmaatschap erbij te nemen. Zondag vrij entree t/m 15 jaar.

Consumptiemunten

Tijdens de voorverkoopavond kunnen munten worden gekocht. De prijs is € 2,20 per munt. Deze zijn alleen voor de volksfeesten van 2017 geldig. De overgebleven munten kunnen aan de kassa van het tentencomplex weer ingeleverd worden.
U krijgt dan uw geld terug. Daarnaast is er nog tot uiterlijk 31 augustus 2017 de gelegenheid bij De Radstake de overgebleven munten in te leveren.

Tip: sta niet onnodig in de rij voor de muntenkassa op de drukke donderdagavond, koop munten bij de voorverkoop!

Voor vragen over de voorverkoop kunt u terecht bij Margot van Liere of mailen naar penningmeester@aov-varsseveld.nl.

Ledenadministratie

Een verhuizing of veranderde gezinssamenstelling kunt u online doorgeven. Wijzigingen die doorgegeven worden nadat de automatische incasso heeft plaatsgevonden, worden het volgende jaar meegenomen. Wijzigingen kunnen natuurlijk ook doorgegeven worden op de voorverkoopavonden.

Tijdens de voorverkoop kunt u lid worden. Ook kunt u online lid worden.

Voorwaarden voor het lidmaatschap

  • Vanaf 16 jaar is het mogelijk om lid te worden. Zorg ervoor dat u zich op de voorverkoopavond, indien nodig, kunt legitimeren.

  • Nieuwe leden betalen eenmalig € 2,50 inschrijfgeld

  • Verzendkosten voor leden woonachtig buiten het bezorgingsgebied zijn ? €3,00. Hiervoor krijgt u het boekje en de kaart thuis gestuurd.

  • Als u lid wordt, geeft u de AOV toestemming één keer per jaar het lidmaatschapsgeld van uw bankrekening te incasseren. De automatische incasso vindt plaats in de maand april.

  • Lid worden tijdens de voorverkoop is alleen mogelijk tegen eenmalige contante betaling van het lidmaatschapsgeld en het inschrijfgeld. Het volgende jaar zal dan de automatische incasso plaatsvinden.

  • Lid worden via de website is mogelijk tegen eenmalig overmaken van het lidmaatschapsgeld. U krijgt dan uw kaart thuis bezorgd. Het is ook mogelijk om op de voorverkoopavonden uw kaart tegen eenmalige contante betaling op te halen. Afspraken hierover volgen via de mail na opgave.

  • Worden lidmaatschapskaarten niet opgehaald tijdens de voorverkoopavonden dan worden de gegevens verwijderd uit ons ledenbestand.

Contributie 2017

  • Enkel lid  € 7,50
  • Duo lid     € 15,00.

Voor leden woonachtig buiten ons bezorgingsgebied (Varsseveld, Sinderen, Heelweg en Westendorp) bedraagt de contributie voor een enkel lid ? 10,50 en voor een duo lid ? 18,00. Hiervoor krijgt u het boekje en de kaart thuisgestuurd. Bij het beëindigen van het lidmaatschap wordt de automatische incasso direct stopgezet.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de ledenadministratie, neem dan contact op met Mark Lettink of via leden@aov-varsseveld.nl.