Buurtfeesten mogen weer!

Varsseveld 18 juli 2020

Beste inwoners van Varsseveld,

Na de teleurstelling dat we geen ‘normale’ zomer krijgen met Volksfeesten, zijn wij blij dat we inmiddels weer goed nieuws te melden hebben. Ten eerste: de buurtfeesten rondom het weekend van de kermis zijn (uiteraard onder voorwaarden) weer toegestaan!

De voorwaarden daarvoor zijn als volgt:

  • Iedereen moet zitten op een stoel;
  • De 1,5 meter regel dient in acht te worden genomen. (uitzondering daarop vormen gezinnen);
  • Geen gesloten partytent;
  • Iedere buurt moet hiervoor via de website van de gemeente Oude IJsselstreek een meldingsformulier ‘evenement’ invullen. 

En we hebben nog meer goed nieuws! Als AOV hebben we gezegd dat wij iedere kans zullen aangrijpen om iets voor Varsseveld te kunnen organiseren rondom het weekend van de Volksfeesten. Uiteraard met inachtneming van de wet- en regelgeving én alleen als het verantwoord is. 

Zonder nu alles al te verklappen, kunnen we jullie al wel melden dat we met diverse initiatieven heel hard aan de slag zijn gegaan om toch het saamhorigheidsgevoel waar Varsseveld bekend om staat,  vorm te kunnen geven. Houd onze website en socials in de gaten voor het laatste nieuws!! Zodra een en ander vastligt, laten we het jullie weten. 

Varsseveld, you’ll never walk alone!

P.S.: Mocht uw buurt iets ondernemen, laat het ons weten door een berichtje te sturen naar info@aov-varsseveld.nl of via Facebook. Geef daarbij ook aan tussen welke tijdstippen uw buurt activiteiten organiseert. Wie weet  zien we u dan…