Volksfeest

Varsseveldse Volksfeesten 2022:  17 – 20 augustus 2023

Bekijk programma

Ieder jaar, in het derde weekend van augustus, barst het weer los; de Varsseveldse Volksfeesten; de mooiste kermis van de Achterhoek; feest voor jong en oud.

De Varsseveldse Volksfeesten kent al sinds jaar en dag een aantal vaste elementen. Wat goed is, willen we blijven behouden, daar is men blijkbaar tevreden over. Maar natuurlijk passen we ook ieder jaar her en der kleine onderdelen aan, om te zorgen dat er ieder jaar weer een fantastisch feest gevierd kan worden. Vier dagen lang viert Varsseveld feest, ieder op zijn/ haar eigen manier. Vele onderdelen, met voor ieder wat wils. Van een prachtige optocht, kinderspelen, deTeenageparty, een gevarieerd muziekprogramma, kermisattracties, koningsschieten, een toneelvoorstelling, de seniorenochtend tot een gezamenlijk pannenkoekenontbijt op de zondagochtend. Varsseveld heeft het allemaal; vier dagen feest om naar uit te kijken.

We zien u graag op de Varsseveldse Volksfeesten. Wij kunnen het feest wel organiseren, maar u bent het die het feest maakt. Graag tot dan!