Varsseveldse Volksfeesten 2020

Op de data dat de Varsseveldse Volksfeesten zouden zijn, 13 t/m 16 augustus, mogen we toch een Lunapark organiseren! We hebben hard gewerkt om alles rond te kunnen krijgen en het is gelukt. Doordat er dit jaar geen tentencomplex is beschikken we over een groot terrein waar we alle attracties ruim kunnen plaatsen. Hierdoor kunnen we met z’n allen goed de 1,5 meter afstand houden. Kortom, kom gezellig eendjes vangen, botsauto’s rijden, touwtje trekken en noem maar op.. tot snel!

Personen <18 jaar ontvangen een polsbandje bij de entree van het lunapark. Zij hoeven geen 1,5 meter afstand te houden, dit word uiteraard wel aangeraden.


  


Naast het Lunapark organiseren we dit jaar ook:

 • Een leuke puzzeltocht voor de kids
  Naast dat de kinderen zich dit jaar lekker kunnen vermaken op het Lunapark is er een leuke puzzeltocht uitgezet. Een puzzeltocht te weinig ontvangen bij het oranjeboekje? Download hier een extra puzzeltocht: puzzeltocht route

 • Een fietstocht voor iedereen die graag een rondje mag fietsen.
  Op zondag 16 augustus kan de fiets uit de schuur worden gehaald voor een leuke fietstocht rondom Varsseveld. Horeca Varsseveld heeft speciaal de terrassen opengesteld om tijdens of na de fietstocht te kunnen genieten van koffie/thee en gebak! Kaartjes kunnen gekocht worden via Horeca Varsseveld.

  • De fietstocht start op het kermisterrein (op de hoek Hofskampstraat – Grutterinkpad).
  • De routes ontvang je bij de start van de tocht en zijn 12 of 21 kilometer lang.
  • Starten kun je tussen 9:00u en 13:00u
  • Kaartjes via Horeca Varsseveld voor €4,50


 • Buurtfeesten mochten weer!
  Diverse buurten hebben zaterdag 8 augustus een buurtfeest georganiseerd. Bekijk hier het sfeerverslag.

Indien er tijdens de Volkfeesten belangrijke ontwikkelingen te melden zijn vindt u deze hieronder terug bij de laatste updates.