Straatversiering

Aanmelden straat met straatversiering

De spelregels voor het versieren van de straat zijn eenvoudig en als volgt:

  • Straten kunnen zich via de website aanmelden. Dit kan tot zaterdag 6 augustus 2022. Let op! Doe je als buurt al jaren mee aan de straatversiering? Meld je dan dit jaar ook aan!

  • De straat moet binnen de bebouwde kom van Varsseveld liggen.

  • De minimale vrije hoogte moet 5.00 meter zijn.

  • De wegbreedte dient vrij te blijven.

  • U dient te allen tijde de verkeersveiligheid in acht te nemen door o.a. de versiering goed te verankeren.

Op de zaterdag voorafgaand aan de kermis zullen bestuurs- en commissieleden van de AOV iedere deelnemende straat / buurt een kleine attentie aanbieden.

NB: Het aanbrengen van straatversiering geschiedt geheel op eigen risico.
De AOV is op geen enkele wijze aansprakelijk.

Prijs straatversiering

Bijna 100 straten in Varsseveld kunnen elkaar beoordelen op hun originaliteit van het ‘straat versieren’. Tijdens het jaarlijkse ‘bier-rond-breng-rondje‘ van de AOV ontvangt elke contactpersoon van de opgegeven straat een beoordelingsformulier. De straat die het vaakst als mooiste straat wordt beoordeeld ontvangt voor het volgende jaar (2023) een waardebon voor een royaal barbecuepakket. Ook onder de straten die een beoordeling hebben uitgebracht wordt een waardebon voor een barbecuepakket ter beschikking gesteld. Deze prijs zal worden toegekend door middel van loting. De winnaar van de mooist versierde straat en de winnaar van de verloting onder de beoordelaars worden tijdens de publieksprijs-uitreiking bekend gemaakt.