Stemmen op publieksprijs optocht via SMS

Donderdag en zaterdag tijdens de optocht kun u op uw favoriete wagen stemmen. Dit kan vanaf één uur voor aanvang van de optocht tot aan het einde van de optocht. Wees er op tijd bij, want als er buiten deze tijden gestemd wordt, telt uw stem niet meer mee. De wagen die zaterdag na afloop van de optocht de meeste stemmen heeft gekregen wint de publieksprijs.

Stemmen werkt als volgt: alle wagens zijn voorzien van een uniek nummer. Kies uw meest favoriete optochtwagen en stuur een gratis SMS naar nummer 4411, met de tekst OPTOCHT [spatie] wagennummer. Ook tijdens de optocht zal op meerdere manieren duidelijk worden gemaakt hoe dit werkt. U kunt maximaal 1 stem uitbrengen per uniek telefoonnummer.

De uitreiking van de publieksprijs vindt plaats op zaterdag, ongeveer één uur na afloop van de optocht op het Kerkplein tegenover De Ploeg. Tijdens het uur dat tussen het eind van de optocht en de uitreiking van de publieksprijs zit, zullen de showkorpsen en de SPECIALE ACT een wervelende show geven. Dit mag u niet missen!!