Info voor de wagenbouwers

Deelnemers aan de optocht:

Alle deelnemers (ook de kindergroepen) verzamelen zich donderdag op het Svedexterrein. De jurering vindt donderdag op het Svedexterrein plaats. De deelnemende wagens dienen uiterlijk om 17.00 uur aanwezig te zijn. Kinderen, kindergroepen en wagens van de scholen worden om 17.30 uur op het Svedexterrein verwacht en worden dan ook als laatste door de jury beoordeeld. Op zaterdagmorgen verzamelen de deelnemers van de optocht zich ook op het Svedexterrein om 09.00 uur; de kinderengroepen en loopgroepen verzamelen zoals altijd op de parkeerplaatsen tussen de kerk en de DA-drogist uiterlijk 09.45 uur.

Let op: Op het Svedexterrein geldt een algeheel rookverbod en iedereen dient zijn eigen afval op te ruimen en mee te nemen. Wij zijn te gast en dat willen wij in de toekomst ook graag blijven. Op het Svedexterrein wordt geen bezoek toegelaten. Bent u deelnemer aan de optocht of komt u uw kind brengen en komt u met de auto dan kunt u deze parkeren op de parkeerterreinen van Kupan en Westerveld en Vossers tegenover het Svedexterrein. Het Svedexterrein en de parkeerplaatsen hiervan worden gebruikt voor het opstellen van de wagens.

Wij willen bij deze de directie en medewerkers van Svedex, Kupan en Westerveld en Vossers hartelijk danken voor hun jarenlange gastvrijheid! Het is geweldig dat zij hun terreinen ieder jaar weer belangeloos openstellen voor ons en de bouwgroepen!

AOV Optochtverzekering

De AOV sluit een verzekering af voor alle voertuigen en deelnemers die mee doen aan de optocht. Deze verzekering geldt alleen als men zich uiterlijk 17 juli 2022 heeft aangemeld.

Vragen?

Neem contact op met Karin Leneman 06 22 84 90 03 of mail naar optocht@aov-varsseveld.nl

Contactpersonen tijdens de optocht:

  • Jasper Hiddink 06 50 83 45 58

  • Hans Mateman 06 42 66 55 22