Programma

Programma Koningsdag gewijzigd i.v.m. de weersverwachting

 

Bekijk aangepast programma

 

Downloads kleurplaten wedstrijd:

De kleurplaten worden uitgedeeld op de basisscholen Op Koers en Meeander en kunnen hier ook worden ingeleverd in de daarvoor bestemde inleverdoos. Varsseveldse kinderen die niet (in Varsseveld) op de basisschool zitten, maar toch graag willen kleuren kunnen deze hier boven downloaden en inleveren bij Carla van Hagen (Eksterhof 41, Varsseveld).

 

Programma Koningsdag 2017

09:45Officiële opening bij het voormalig gemeentehuis. Inclusief een vaandelhulde met muzikale begeleiding door muziekvereniging Jubal.
10:00Prijsuitreiking kleurplatenwedstrijd bij voormalig gemeentehuis.
10:15Voorstelling in het Borchuus: ‘Schip Ahoy’
11:00
  tot
16:00
Op en rond het Kerkplein zijn er de volgende activiteiten:Kindervrijmarkt (opzetten vanaf 10:30u), Rodeostier, Schminken, Luchtkussens, Draaimolen, Slingerbal, Kop van Jut, Ballonfiguren, Schatzoeken

Dit jaar zullen voor het tweede jaar een aantal Varsseveldse verenigingen hun steentje bijdragen aan een gezellige sfeer op Koningsdag! Op het plein voor het Borchuus zullen ’s middags optredens te zien zijn van muziekvereniging Jubal, de Varsseveldse Akkordeon Vereniging en Dansgroep ’t Olde Getrouw. Vanaf de omliggende terrassen kunnen de vaders en moeders genieten van de optredens en kunnen ze bij deze plaatselijke horeca natuurlijk ook terecht voor een lekker hapje en drankje. En ondertussen kunnen de kinderen zich uitleven op alle attracties. Kortom; genoeg ingrediënten voor een gezellige Koningsdag in Varsseveld!

Kindervrijmarkt

Een Koningsdag zonder kindervrijmarkt is natuurlijk geen Koningsdag. Een ieder die deel wil nemen aan de vrijmarkt kan een plekje zoeken om zijn of haar handelsgeest te tonen. Vanaf 10.30 uur mag er klaar gezet gaan worden voor de vrijmarkt, zodat vanaf 11.00 uur de verkoop kan beginnen.