Programma Koningsdag gewijzigd i.v.m. de weersverwachting

Brrrrrr, Koningsdag komt eraan! De weersvoorspellingen voor donderdag blijven wisselend. Wel is het duidelijk dat het op Koningsdag niet warm wordt! Erg fris zelfs. Dit heeft ons het volgende doen besluiten:

  • De opening met prijsuitreiking van de kleurplatenwedstrijd om 9.45 uur, op het bordes van het voormalig gemeentehuis, gaat vooralsnog gewoon door.
  • Aansluitend vindt er om 10.15 uur, in het Borchuus, de kindervoorstelling Schip Ahoy plaats.
  • Voor de vrijmarkt kan uitgeweken worden naar de grote zaal in het Borchuus. Na de kindervoorstelling, vanaf 11.15 uur, kan er in het Borchuus klaargezet gaan worden, zodat de kinderen lekker droog en warm kunnen zitten om hun spulletjes te verkopen! Mochten er toch kinderen buiten willen zitten, dan kan dat natuurlijk ook.
  • De optredens van de verenigingen zullen, in plaats van buiten, in de Grote Kerk gegeven gaan worden. Vanaf 12.30 uur zullen Olde Getrouw, VAV en Jubal hier voor u optreden.
  • Een aantal activiteiten, zoals schminken, ballonfiguurders en een knutselactiviteit zullen in de Grote Kerk plaatsvinden.
  • Overige activiteiten zoals de draaimolen, stormbaan, rodeostier, megaglijbaan, springkussens en slingerbal zullen rondom het Borchuus en de Grote Kerk opgesteld worden, zodat de kinderen zich hier ’s middags naar hartelust kunnen uitleven, als het weer dit toelaat!

Genoeg leuks dus om Koningsdag in Varsseveld te vieren! Graag tot donderdag!

 

Bekijk oorspronkelijke programma