Aangepast programma Koningsdag 2016

Vanwege de slechte weersvoorspellingen zijn we genoodzaakt om ons Koningsdagprogramma aan te passen. Desondanks hopen we op een gezellige dag!

 

9.45Geen officiële opening bij het voormalig gemeentehuis, maar deze vindt binnen in het Borchuus plaats, met daarna de uitreiking van de kleurplatenwedstrijd.
10.15Na de officiële opening start de kindervoorstelling Joep Snoep in het Borchuus.
10.30De vendeliers en muziekvereniging Concordia zullen een bezoek brengen aan de bewoners van Den es en de Bettekamp.
Middagprogramma:
11.30Een deel van de middagactiviteiten zal plaatsvinden in de Grote Kerk. Hier kunnen de kinderen zich laten schminken, kun je een ballonfiguur scoren, kun je een wedstrijd spijkerbroekhangen met je vader en moeder aangaan en er vindt een theater act plaats.
13.30De optredens van ?t Olde Getrouw en VAV zullen ook in de Grote kerk plaatsvinden. Het optreden van Jubal komt te vervallen.
11.00 tot 15.00 Vrijmarkt

De vrijmarkt zal plaatsvinden in de verwarmde tenten van de Ploeg en ?t Veertje, mede mogelijk gemaakt door deze horecagelegenheden. Vanaf 11.00 uur kunnen de kinderen hun spullen gaan klaarzetten. Via de ingang van ?t Veertje kan men naar binnen. Er zijn tafels aanwezig in de tenten, om de spulletjes op uit te stallen.

 

Graag tot morgen!