Koningsdag Varsseveld 2016

We kunnen terugkijken op een geslaagd alternatief programma, dat vandaag heeft plaatsgevonden in Varsseveld. Hoewel de weersvoorspellingen slecht waren, waren de weergoden ons toch nog redelijk goed gezind vandaag.
De ochtend stond in het teken van een vrolijke en leuke kindervoorstelling in het Borchuus, gespeeld door Robbin Breuer Producties.
Ook is er op de ochtend een bezoek gebracht door de vendeliers en muziekvereniging Concordia aan Den Es en de Bettekamp, waar de bewoners genoten hebben van onze komst.

In de middag was er een gezellige, kleine vrijmarkt in de tenten van het Veertje en De Ploeg. De verkopers gaven aan goede zaken gedaan te hebben en genoeg kinderen zijn weer voorzien van nieuw, gekocht speelgoed.
De kinderactiviteiten als schminken, ballonfiguren, spijkerbroekhangen en een theateract hebben plaatsgevonden in de Grote Kerk en vielen in de smaak. Ook konden de kinderen zich vermaken in de draaimolen en was het toch nog mogelijk om een springkussen op te zetten, waar naar hartenlust op gesprongen werd.

Via deze weg willen we de VAV en ?t Olde Getrouw bedanken voor hun bijdrage door middel van een optreden in de Grote kerk, waarvan we genoten hebben. Ook alle andere vrijwilligers; dank voor jullie inzet, die deze dag tot een gezellige dag gemaakt hebben! En natuurlijk alle bezoekers; gezellig dat jullie er waren!
Op naar het Volksfeest!